Arbejdet med markedsføring

Jeg har i flere år arbejdet med markedsføring, før jeg gjorde det arbejdede jeg med lager og logistik som også var interessant men ikke fangede mig så meget som markedsføring. Når man arbejder med markedsføring arbejder man ikke bare med at forstå og kommunikere med mennesker, man arbejder også med at forstå hvordan man kan skabe indflydelse på dem og trække dem i den rigtige retning.

Markedsføring er på mange måder ligesom Psykologi, fordi man får mulighed for at komme ind under huden på folk og skabe en forbindelse med deres underbevidsthed. Det er en sport man hurtigt kan blive afhængig af og der er da også massere at lære. Man har muligheden for at udvikle sig og dygtiggore sig inden for forretning og menneskekendskab på samme tid.

Mit arbejde med markedsføring i øjeblikket er på administrativt niveau og det er der hvor jeg føler mig mest tilpas, det er her hvor jeg tilbyder min organisation det bedste resultater.