Helt andet overskud nu.

Velkommen til blokken igen. Jeg syntes lige jeg ville fortælle om vores nye måde at handle tøj på til vores piger. Da vi har to store teenage piger på henholdvis 12 og 14 år, så kan det til tider godt være lidt af en prøvelse, at være ude og skulle handle tøj med dem. der er så mange fristelser og så er det ikke altid lige sjovt at skulle stå og forhandle med en ekspedient i nakken.

Men i sidste måned snakkede jeg med en kollega om det og hun foreslog at vi da bare kunne gå på nette og så handle derhjemme fra. Senere på dagen sendte hun nogle link til mig. Senere på aftenen, så prøvede jeg at se på de sider som hun havde sendt til mig og der var virkelig meget spændende derinde. Næste dag så satte jeg mig sammen med pigerne og kigge det hele i gennem og vi fandt noget rigtig smart tøj til dem og en uge efter havde vi det herhjemme og det var langt sjovere at købe tøj online end at stå oppe i butikken.