Kigger på cykler København Ø.

Da jeg for et år siden startede på at studere i København, så var noget af det første jeg fik sparet sammen til en Laptop, da jeg så kunne tage den med i skole og stadig have mulighed for at lave noget derhjemme. De første to måneder havde jeg ikke den mulighed og måtte sidde på skolen og lave mine opgaver. Der blev ofte til nogle meget lange aftener.

det er fortid nu og jeg har fået købt den, men mit næste problem var at jeg måtte kører til og fra skolen i bus hver dag og med stadig stigende priser, så var det ved at blive en ret kostelig affære med mit sparsomme budget.

Så da mine forældre for 14 dage siden forærede mig en check til køb af en cykel, så var jeg virkelig henrygt. Nu er jeg så begyndt at kigge på cykler København Ø, og syntes også snart at jeg ved hvad det er for en model jeg gerne vil have. Så nu skal den bare købes. Læs meget mere her: http://pedalatleten.dk