Nu får jeg kontor på loftet.

Lige siden at jeg åbnede mit eget firma, hvor jeg laver Webshops, søgeoptimering og hjemmesider for andre firmaer, så har jeg hele tiden brugt et ekstra værelse vi har i huset. det har egentligt virket godt nok når jeg er der alene, men kan godt virke en smugle klemt, når jeg jeg har kunder på   besøg.

Derfor har vi ny besluttet, i forbindelse med at vi får loftet gennem isoleret, at vi får lagt gulvplader på og at væggene bliver beklædt med gipsplader. Det hele skal gerne laves på de tre uger, at vi har sommerferie og er bortrejst. Da min svigerfar har en del ejendomme i byen, så har vi trygt overlagt det til ham at holde den tømrer Lolland Falster i ørene, som vi nu vælger til at klare opgaven. Efter som at vi har kontaktet tre mestre og som har sendt os overslag og priser, så skal vi bare lige have set det hele i gennem og beslutte os for hvem der skal have opgaven.