Nu går det fremad.

Det var virkelig en hård start da jeg startede mit eget IT firma for to år siden og da jeg dengang var alene om det, så blev det til nogle meget lange arbejdsdage og til tider sled det en del på forholdet. Men efter at jeg for 6 måneder siden, fik en partner med ind i det, så er det kun gået fremad siden.

Vi har nu fået opbygget en god og stabil pipeline, som gør at der løbende kommer kunder ind i butikken og fortsætter det sådan, så varer det ikke mere end et par måneder, før end at vi kan ansætte vores første medarbejder på fuld tid.

Den succes vil jeg gerne dele med min kæreste, så derfor har jeg nu købt noget noget Lingeri online, som jeg ved at hus ønsker sig og så har jeg i denne weekend bestilt et kro ophold til os to i jylland. Jeg kan heller ikke huske hvornår vi egentligt har holdt ferie sidst, så nu skal det være. Jeg vil virkelig også nyde det denne gang, da jeg ved at min partner nok skal klare tingene til jeg kommer tilbage.