Stillesiddende arbejde og skjult forstoppelse.

Hej.

Jeg har egentligt altid været ret aktiv, men inden for det sidste år er det ikke blevet til den helt store aktivitet. Dels fordi at jeg har skiftet til et mere stille siddende arbejde på et kontor og så også fordi, at jeg for tiden har en skjult forstoppelse og meget hård mave. Det har faktisk været så slemt på et tidspunkt, at jeg måtte blive hjemme fra mit arbejde som webdesigner i to uger.

Da det var værst troede jeg, at jeg havde fået blindtarmsbetændelse, så stærke var smerterne. men nu har den klinik hvor jeg blev undersøgt på, læs mere her: http://www.colonklinikken.dk/skjult-forstoppelse/ og nu har de fået lokaliseret problemet. Jeg er startet på en medicinsk behandling og har fået lagt min kost helt om. Det bedste er at jeg på jobbet har fået et helt nyt hæve/sænke bord, som går det muligt for mig at få flere perioder på dagen, hvor jeg kan stå op og arbejde.